Όλα Του Σπιτιού ... σε μια ιστοσελίδα!


Είδη υγιεινής Εύα Bagno - Επικοινωνία
Είδη υγιεινής Εύα Bagno


Οι επιχειρήσεις που υπάρχουν συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης, σημειώνοντας μεγάλη εμπορική δραστηριότητα και εγχώρια αλλά και με τις άλλες χώρες του εξωτερικού. Μια από αυτές είναι και η εταρεία ΕΥΑ ΜΠΑΝΙΟ,η οποία ιδρύεται το 1972 με την επωνυμία THEO Θ. Ιωσηφίδης με σκοπό την κατασκευή και διάθεση στην ελληνική αγορά επίπλων μπάνιου και κουζίνας. Μετά από πάροδο 8 ετών περίπου ακολουθεί και η ίδρυση της εμπορικής εταιρίας ΕΥΑ ΜΠΑΝΙΟ Θ. Ιωσηφίδης με κύρια δραστηριότητα της, την εμπορία ειδών υγιεινής, πλακιδίων, αξεσουάρ κτλ. Η εμπειρία και οι γνώσεις που αντλήθηκαν από τα προηγούμενα 14 χρόνια εργασίας σε βιομηχανία επίπλων στη Γαλλία, με μεθόδους και πρότυπα ευρωπαϊκά πάνω στην κατασκευή των επίπλων μιας σύγχρονης κατοικίας, επέδρασαν καθοριστικά, στην πορεία της κατασκευαστικής εταιρίας, με αποτέλεσμα το 1981 να ιδρύεται και η εταιρία ΥΦΗ Θ. Ιωσηφίδης με κύρια και μοναδική σραστηριότητα την κατασκευή επίπλων μπάνιου. Την ανάπτυξη αυτή συνετέλεσαν η κατασκευή και η διάθεση επίπλων μπάνιου υψηλής αισθητικής και απόλυτης ποιότητας, η αποδοτικότητα του δικτύου πωλήσεων και η αποτελεσματικότητα της οργάνωσης.Το 1988 ανοίγει το πρώτο υποκατάστημά της στην Θεσσαλονίκη με κύριο στόχο την επέκτασή της και στο λιανεμπόριο και στα τέλη του 1990 η κατασκευαστική εταιρία μετονομάζεται σε ΕΥΑ BAGNO Θ Ιωσηφίδης & Σια Ο.Ε.

Το 1994 οι δραστηριότητες των εταιριών επεκτείνονται και στο εξωτερικό με τη σύναψη σχέσων συνεργασίας με οικονομικούς φορείς χωρών της ανατολικής Ευρώπης. Η παράλληλη χάραξη νέων στόχων, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται η επέκταση των δραστηριοτήτων μας στην κατασκευή / παραγωγή νέων προϊόντων και η βελτίωση της συνεργασίας μας με πελάτες & προμηθευτές, δίνουν νέο πρόσωπο στις εταιρείες μας, γεγονός που επιβεβαιώνεται καθημερινά από τους ίδιους τους πελάτες μας. Από το 1996 η κατασκευαστική εταιρία υπάγεται στο συνεχές αναπτυξιακό πρόγραμμα εκσυγχρονισμού της παραγωγικής διαδικασίας και των υπαρχόντων εγκαταστάσεων της. Το 1998 συνεχίζοντας την επενδυτική της προσπάθεια, μια νέα, πρότυπη και υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στην ΒΙΠΕ Νεοχωρούδας συνολικού εμβαδού 3.000 τ.μ. έρχεται να προστεθεί στο σύνολό της. Το 2001 και το 2002 η εταιρία βραβεύεται για την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της από τους διεθνείς οργανισμούς B.I.D και TRADE LEADERS CLUB στο Παρίσι και στη Γενεύη αντίστοιχα. Το 2004 αποκτά ISO 9001 σφραγίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα των προιόντων και υπηρεσιών της.

Οι εταρίες ΕΥΑ ΜΠΑΝΙΟ πρωτοπόρες στον κλάδο τους, προσφέρουν προιόντα που διακρίνονται για την ποιότητα, μελέτη και φυσικά τη συνεχή υποστήριξή τους από διάφορα άλλα παρεμφερή προϊόντα. Η φιλοσοφία των εταριών στηρίζεται στην προσφορά ολικής ποιότητας στον πελάτη, θεμελιώνοντας τις δραστηριότητες τους σε αρχές και ανθρώπους που εργάζονται με στόχο την πληρέστερη ικανοποίσηση των αναγκών του πελάτη, την ανανέωση και την πρόοδο με ικανότητα και διορατικό διοικητικό επιτελείο και με ισχυρότατατο δίκτυο πωλήσεων αποτελούμενο από εμπειρότατα στελέχη σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και ίδια έκθεση στη Θεσσαλονίκη η EYA BAGNO GROUP είναι σε θέση να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το καταναλωτικό κοινό και να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τις τάσεις και τις ιδιορυθμίες που δημιουργεί η σύγχρονη κατοικία.

Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές επίπλων μπάνιου και ειδών υγιεινής εμπιστεύονται την Evabagno για την αντιπροσώπευση των προϊόντων τους στην Ελλάδα


Προϊόντα: πατήστε εδώ

ΑΘΗΝΑ. 3ης Σεπτεμβρίου 49. Τηλ: 210 8835820.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Λεωφ. Κ. Καραμανλή 123. Τηλ: 2310 310297.
Έπιπλα Milano De

Elementi Interior

Έπιπλο Μόσχου

StockParty

Μελώδημα

Zaffe Greece

Μελώδημα