Όλα Του Σπιτιού ... σε μια ιστοσελίδα!


Έπιπλα Κουζίνας Gruppo Cucine - Επικοινωνία


Έπιπλα Κουζίνας Gruppo Cucine


Ιταλικά έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες εσωτερικών χώρων σε χρώματα και σχέδια που ικανοποιούν κάθε σας επιθυμία.Στη Gruppo Cucine θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ιταλικά σχέδια και χρώματα που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο. Είμαστε ειδικοί στο να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας και να υλοποιήσουμε ότι έχετε φανταστεί για τον πιο λειτουργικό και όμορφο χώρο του σπιτιού σας: την κουζίνα σας.

Η έξυπνη διαρρύθμιση η λειτουργικότητα, και η καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου σας είναι τρεις πολύ σημαντικοί παράγοντες που λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη όταν σχεδιάζουμε και προτείνουμε κουζίνες και ντουλάπες εσωτερικών χώρων.

Η κουζίνα είναι ο πιο ζωτικός χώρος του σπιτιού. Εκεί χτυπά καθημερινά η καρδιά όλης της οικογένειας. Από το πρωί, όπου ξεκινάμε ευχάριστα το πρόγραμμά μας, μέχρι το βράδυ που θα μοιραστούμε τα νέα της ημέρας.

Στη Gruppo Cucine το γνωρίζουμε καλά αυτό. Είμαστε εξάλλου μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία που ξεκινά από το 1975, πάντα με εξειδίκευση και εμπειρία στα έπιπλα κουζίνας. Ο Κώστας Λεβεντάκης και η «τρίτη» γενιά Άρης, Γιώργος και Σοφία Λεβεντάκη αποτελούν ένα ευέλικτο σχήμα που προτείνει, σχεδιάζει και παραδίδει κουζίνες υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και ποιότητας σε όλη την Ελλάδα από το 2003.

Το νέο μας site δημιουργήθηκε για να σας δώσει τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε με όσο το δυνατό περισσότερη άνεση στη μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων που προτείνουμε. Για όλους εσάς που βρίσκεστε μακριά, το site μας θα αποτελέσει ένα σημαντικό οδηγό για την επιλογή σας, ένα χρήσιμο εργαλείο για το σχεδιασμό της κουζίνας ή της ντουλάπας που επιθυμείτε και έναν χώρο στον οποίο θα ενημερώνεστε για ό,τι νέο υπάρχει σχετικά με τα προϊόντα μας. Εμείς βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για να λύσουμε κάθε απορία και να σας διευκολύνουμε στην επιλογή σας.


Ιστοσελίδα: www.gruppocucine.gr
Προϊόντα: πατήστε εδώ

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ. Ματσούκα 34. Τηλ: 210 4950689. Φαξ: 210 4969343.




Έπιπλα Milano De

Elementi Interior

Έπιπλο Μόσχου

StockParty

Μελώδημα

Zaffe Greece

Μελώδημα