Όλα Του Σπιτιού ... σε μια ιστοσελίδα!


Τέντες-Πέργολες Coverplan - Επικοινωνία


Τέντες-Πέργολες Coverplan


Σε μια εποχή διαρκούς τεχνολογικής ανάπτυξης και αναζήτησης νέων λύσεων αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, τόσο για τους επαγελματικούς αλλά και τους ιδιωτικούς χώρους, η CoverPlan έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της αναζήτησης, μ' ένα τεχνολογικά προηγμένο σύστημα αδιάβροχου τηλεσκοπικού στεγάστρου το οποίο λειτουργεί με τηλεκοντρόλ και συνδυάζεται άψογα με πλαϊνά πτυσσόμενα διάφανα φύλλα(κρύσταλλα securit), αρχιτεκτονική κατασκευή που υπακούει αναμφίβολα σε πρωτοποριακές δομικές αρχές.

Η άψογη εφαρμογή των πτυσσόμενων κρυστάλλων και των αιθρίων της CoverPlan μπορούν να καλύψουν πολλές ανάγκες σε μικρό χρόνο χωρίς την δέσμευση που δημιουργούν οι μόνιμες κατασκευές.

Οι εφαρμογές skylights αποτελούν ένα νέο χαρακτηριστικό στη σύγχρονη αρχιτεκτονική και μια λειτουργική λύση. Δίνουν μια νέα αισθητική, αναδιαμορφώνοντας συνολικά έναν χώρο και έχοντας πλήρη εναρμόνιση με την αρχιτεκτονική του κτιρίου στο οποίο εφαρμόζονται. Η CoverPlan χρησιμοποιώντας τις τεχνοτροπίες που έχει εφαρμόσει στο τομέα της, κατασκευάζει skylights από μεταλλικά στοιχεία σιδήρου και προφίλ αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής, χρησιμοποιώντας σαν υλικό κάλυψης πολυκαρβονικά φύλλα ή κρύσταλλα ασφάλειας. Αποτελούν την τέλεια αρχιτεκτονική λύση για μια νέα και προοδευτική σχεδίαση στον χώρο.

Το νέο σύστημα σκίασης Covertenda με υλικό κάλυψης P.V.C BLACKOUT απόλυτης αδιαβροχοποίησης και υλικό σκελετού απο ειδικό κράμα αλουμινίου, έχει σχεδιαστεί ειδικά για την κάλυψη κάθε επαγγελματικής ανάγκης σκίασης και στέγασης.


Ιστοσελίδα: www.coverplan.gr/catalog
Προϊόντα: πατήστε εδώ

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ. Αρτέμιδος 20. Τηλ: 210 2812100. Φαξ: 210 2844222.




Έπιπλα Milano De

Elementi Interior

Έπιπλο Μόσχου

StockParty

Μελώδημα

Zaffe Greece

Μελώδημα