Όλα Του Σπιτιού ... σε μια ιστοσελίδα!


Τέντες-Πέργολες Γεράκης - Επικοινωνία


Τέντες-Πέργολες Γεράκης


Η εταιρία Γεράκης αποτελεί παράδοση στον χώρο της τέντας από το 1964, με μία συνεχή παρουσίαση νέων και πρωτοποριακών προϊόντων. Με σταθερά βήματα αναπτύξαμε μία εταιρία που μπορεί να προσφέρει υλικά υψηλών προδιαγραφών με ιδανική σχέση ποιότητας / τιμής.

Η συνέπεια μας και η φιλική εξυπηρέτηση είναι μέρος μιας ουσιαστικής σχέσης με τον πελάτη, που μας καταξίωσε στην αγορά.

Επισκεφθείτε μας και ενημερωθείτε για την μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για τις δυνατότητες, την ποιότητα και το άριστο design των προϊόντων μας. Η εταιρία μας απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όρεξη και μεράκι για δουλειά, που παρακολουθούν τις σύγχρονες εξελίξεις σεβόμενοι αρχές που εδώ και χρόνια έφεραν την εταιρία μας στην πρώτη γραμμή της προτιμήσεως των πελατών.

Με ένα τηλεφώνημά σας και χωρίς καμία επιβάρυνση οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έρχονται κοντά σας για να σας δώσουν τις καλύτερες λύσεις για τον χώρο σας,

Κοντά μας θα βρείτε ποιότητα, αξιοπιστία, εξυπηρέτηση, τις καλύτερες τιμές της αγοράς και το βασικότερο, άψογο και μόνιμο σέρβις.


Ιστοσελίδα: www.tentes-gerakis.gr
Προϊόντα: πατήστε εδώ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ. 1ο χλμ Μουδανιών-Κασσάνδρας. Τηλ: 23730 22409, 23730 25114. Φαξ: 23730 24704.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Τηλ: 2310 820085.




Έπιπλα Milano De

Elementi Interior

Έπιπλο Μόσχου

StockParty

Μελώδημα

Zaffe Greece

Μελώδημα