Όλα Του Σπιτιού ... σε μια ιστοσελίδα!


Συστήματα Αλουμινίου Alumil - Επικοινωνία


Συστήματα Αλουμινίου Alumil


Η ALUMIL , 20 χρόνια από την ίδρυσή της, αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους και περισσότερο προηγμένους τεχνολογικά, βιομηχανικούς Ομίλους στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής προϊόντων διέλασης αλουμινίου στην Ευρώπη.

Η ALUMIL παράγει και διαθέτει μέσω του δικτύου διανομής της:

συστήματα αλουμινίου για όλες τις γνωστές αρχιτεκτονικές εφαρμογές (πόρτες, παράθυρα, προσόψεις, αίθρια, κ.λπ.), σχεδιασμένα, εξελιγμένα και δοκιμασμένα από το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας και πιστοποιημένα από τα εγκυρότερα Διεθνή Ινστιτούτα (IFT Rosenheim, Α.Α.Μ.Α New York, ΕΚΑΝΑΛ, κ.α.)

βιομηχανικά προφίλ ειδικών προδιαγραφών (για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη ναυπηγική και άλλες χρήσεις) και προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις σε πολλούς τομείς.

εσωτερικές θύρες, θύρες ασφαλείας και πυρασφάλειας

εξαρτήματα για προφίλ αλουμινίου

σύνθετα φύλλα αλουμινίου (composite panels), τα λεγόμενα j-bond

πολυκαρβονικά φύλλα

συστήματα αυτοματισμών (ασανσέρ, πόρτες, κλπ.)συστήματα ηλιοπροστασίας

Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις του Ομίλου (13 υπερσύγχρονα και πλήρως αυτοματοποιημένα εργοστάσια παραγωγής προφίλ αλουμινίου και εξαρτημάτων και 2 νέα υπό κατασκευή) βρίσκονται στο Κιλκίς, στις Σέρρες, στην Κομοτηνή, στην Ξάνθη, στη Ρουμανία, στη Βουλγαρία, στη Σερβία, στη Βοσνία και στην Αλβανία, σε ιδιόκτητα οικόπεδα 600.000 τ.μ. με ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις 220.000 τ.μ. και ετήσια παραγωγική δυναμικότητα άνω των 80.000 τόνων προφίλ.

Παραμένει σταθερά ηγέτης εκτός από την Ελληνική αγορά και στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπως στις αγορές της Ρουμανίας, Σερβίας, Μαυροβουνίου, FYROM, Αλβανίας, καλύπτοντας με τα προϊόντα της συνολικά 45 χώρες σε 4 ηπείρους.

Διαθέτει 26 θυγατρικές εταιρίες, εκ των οποίων οι 19 βρίσκονται στο εξωτερικό (Ευρώπη, Βαλκάνια, Μ. Ανατολή). Η μητρική εταιρία ιδρύθηκε το 1988 και είναι εισηγμένη στο Χ.Α. από το 1998.

Οι πωλήσεις του Ομίλου ξεπέρασαν τα 243,7 εκ. ευρώ για το 2006 και τα λειτουργικά κέρδη (προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων) τα 39,5 εκ. ευρώ

Απασχολεί πάνω από 2000 άτομα, εκ των οποίων τα 1.164 ανήκουν στη μητρική ALUMIL και τις θυγατρικές της στην Ελλάδα. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή του Κιλκίς, 45 χλμ βόρεια της Θεσσαλονίκης.

Το 2005 η ALUMIL βραβεύθηκε για τέταρτη χρονιά από το Ε.Β.Ε.Α. ως η ελληνική εταιρία με τη σημαντικότερη επενδυτική δραστηριότητα στο εξωτερικό και για έβδομη συνεχή χρονιά από τον οργανισμό Europe's GrowthPlus 500 για τη συνεχή προσφορά θέσεων εργασίας και για τη συνεισφορά στην ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής οικονομίας.

Οι άνθρωποι της ALUMIL, οι Alumilers, υλοποιούν τη στρατηγική της Διοίκησης με σκοπό την κατάκτηση ολοένα και περισσοτέρων αγορών της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Αμερικής, επιδιώκοντας την τελειότητα κάθε μέρα...

Βασική προτεραιότητα του Management του Ομίλου αποτελεί ο συνδυασμός του πρωταγωνιστικού επιχειρηματικού ρόλου, με την ανάπτυξη ολοκληρωμένων συστημάτων Κοινωνικής Ευθύνης.

Βασικοί άξονες στους οποίους κατευθύνεται η επιχειρηματική δράση της ALUMIL είναι:

η Ανάπτυξη Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Διαχείρισης Ποιότητας,

η Προσφορά Εργασίας,

η Υγιεινή και Ασφάλεια των Εργαζομένων,

η Αναδιοργάνωση και Διαρκής Ανάπτυξη των Εργαζομένων και

η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.


Ιστοσελίδα: www.alumil.gr
Προϊόντα: πατήστε εδώ

ΑΧΑΡΝΑΙ. Λ. Τατοΐου 327. Τηλ: 210 8003700. Φαξ: 210 8003801.
ΚΙΛΚΙΣ. ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς. Τηλ: 23410 79300, 23410 79301. Φαξ: 23410 71988.
ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ. Λ. Βουλιαγμένης 170. Τηλ: 210 8949950. Φαξ: 210 8946551.
Έπιπλα Milano De

Elementi Interior

Έπιπλο Μόσχου

StockParty

Μελώδημα

Zaffe Greece

Μελώδημα