Όλα Του Σπιτιού ... σε μια ιστοσελίδα!


Κουφώματα Αλουμινίου Alousystem - Επικοινωνία


Κουφώματα Αλουμινίου Alousystem


Η εταιρεία Metal House κατασκευάζει Συστήματα Αλουμινίου, Κουφώματα, Παράθυρα ( Κουρμπαριστά, Ανακλινόμενα, Περιστρεφόμενα, Επάλληλα ), Πόρτες ( Αλουμινίου, Σιδήρου, Θωρακισμένες ), Κάγκελα Παραδοσιακά και Ειδικές Κατασκευές για κάθε οίκημα.

Από το 1990 φροντίζει, με βάση την ποιότητα, την υψηλή τεχνολογία και το μοναδικό design, να δίνει έξυπνες λύσεις, μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση στο χώρο σας.

Εγγύηση ποιότητας αποτελεί η πολυετής συνεργασία της Metal House με την εταιρεία Alousystem, μέλος του μεγαλύτερου ομίλου στην επεξεργασία αλουμινίου ALCO, με πιστοποιητικά :

- Διαχείρισης ποιότητας και περιβάλλοντος ISO 9001/2000 & ISO 14001/2004
- Τήρησης προδιαγραφών ηλεκτροστατικής βαφής και ανοδίωσης
- Τήρησης προδιαγραφών ποιότητας προϊόντων

Η εμπειρία και η χρήση προηγμένης τεχνολογίας διασφαλίζει άριστη ποιότητα και άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα, καλύπτοντας όλους τους τομείς των κατασκευαστικών και αρχιτεκτονικών εφαρμογών, από την επεξεργασία του προφίλ μέχρι την τοποθέτηση των τζαμιών και από τη δημιουργία των σχεδίων μέχρι την τελική εγκατάσταση στο χώρο σας.

Τα διαρκώς εκπαιδευόμενα στελέχη της Metal House σας υποδέχονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας και σας προτείνουν ιδανικές λύσεις για όλες τις απαιτήσεις. Τα εξειδικευμένα συνεργεία υλοποιούν έργα & κατασκευές σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία Metal House επελέγη από την αρμόδια επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων 2004, λαμβάνοντας υπ' όψην την εμπειρία, την υπευθυνότητα και τις άριστες προδιαγραφές που διαθέτει στις κατασκευές αλουμινίου, για την ανάληψη του Ολυμπιακού Έργου του Μαραθώνα.

Στόχος της Metal House είναι η εξυπηρέτηση και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, γι' αυτό άλλωστε παρέχει τις υπηρεσίες της και μετά την τοποθέτηση των κατασκευών.


Ιστοσελίδα: www.alouminia.gr
Προϊόντα: πατήστε εδώ

ΑΧΑΡΝΑΙ. Λ. Καραμανλή 193. Τηλ: 2130 326836, 2130 326831, 6976 748363.




Έπιπλα Milano De

Elementi Interior

Έπιπλο Μόσχου

StockParty

Μελώδημα

Zaffe Greece

Μελώδημα