Ανακαίνιση σπιτιού ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ... σε μια ιστοσελίδα!
250 εκθετες | 2.500 ειδη ανακαινισης | 500.000 επισκεπτες/ετος

 

Είδη Υγιεινής Μαρούλης - Επικοινωνία

 
Κυριακόπουλος SterCamin-Στεργιούλας Έπιπλα Κουζίνας Alta Linea Τεχνοτροπίες ArtWall Τζάκια-Ψησταριές Dimar Είδη Υγιεινής Γιαννόπουλος-Αγγελόπουλος Πόρτες Ασφαλείας Balomenos Doors Μουσική Γάμου Μελώδημα Zaffe GreeceΕίδη Υγιεινής Μαρούλης
Η εταιρεία των αδελφών Μαρούλη ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1974 από τρία αδέλφια: το Μιχάλη, το Γιάννη και το Βασίλη Μαρούλη και στεγάστηκε στο γνωστό κατάστημα της οδού Ευελπίδων 59. Το αντικείμενο αρχικά, ήταν η διάθεση στον Έλληνα εργολάβο-κατασκευαστή οικοδομών, ενός ευρέως φάσματος προϊόντων που περιλάμβανε από τα υδραυλικά είδη και εξαρτήματα (σωλήνες και συναφή), μέχρι το πλακάκι και τα είδη υγιεινής.

Το ενδιαφέρον και η εμπειρία γύρω από την οικοδομική δραστηριότητα σε συνδυασμό με τη συνεχώς εξελισσόμενη και διευρυνόμενη αγορά πλακιδίων, στέφει το ενδιαφέρον της εταιρείας προς την εισαγωγή προϊόντων από μεγάλους και επώνυμους ευρωπαϊκούς (ιταλικούς κατά κύριο λόγο, αλλά και ισπανικούς) οίκους.

Στο τέλος λοιπόν της πρώτης πενταετίας της ύπαρξης της, το όνομα των αδελφών Μαρούλη ταυτίστηκε με την ποιότητα και την ποικιλία στο πλακάκι τοίχου και δαπέδου, σταματώντας παράλληλα την εμπορία υδραυλικών εξαρτημάτων και σωλήνων.


Ιστοσελίδα: www.maroulisbros.gr
Προϊόντα: πατήστε εδώ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ. Λ. Κύμης 31- 37. Τηλ: 210 2724400.

© Copyright 2005 - 2013 All rights reserved