Όλα Του Σπιτιού ... σε μια ιστοσελίδα!


Είδη Υγιεινής Veneti - Επικοινωνία


Είδη Υγιεινής Veneti


To 1975 η λειτουργία του πρώτου καταστήματος VENETI στον Πειραιά σηματοδοτεί την αφετηρία μιας συνεχούς και επιτυχημένης πορείας της Εταιρείας που συνεχίζει να αναπτύσσεται εδώ και 30 χρόνια.

Στο χώρο των Ειδών Υγιεινής, Πλακιδίων και Επίπλων κουζίνας, το όνομα VENETI αποτελεί συνώνυμο της απέριττης πολυτέλειας, της ποιότητας και της αισθητικής με επίκεντρο τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πιστών πελατών της, μια στρατηγική επιλογή που επενδύει συνεχώς σε νέες προτάσεις και ιδέες και ανανεώνεται με πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Σήμερα, το δίκτυο καταστημάτων VENETI εκτείνεται σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο με σημεία πώλησης στους κεντρικότερους κυκλοφοριακούς άξονες:
- Λ.Κηφισίας 246 - Χαλάνδρι
- Λ.Κηφισσού & Νιρβάνα 94 - Tρεις Γέφυρες
- Λ. Μαραθώνος 163 - Γέρακας
- Λ. Βουλιαγμένης 113 - Γλυφάδα
- Ζήνωνος 5 & Λ. Βάρης Κορωπίου - Κορωπί

Το 2004 η επέκταση και ολοκλήρωση του πρωτοποριακού VENETI Center που λειτουργεί στο κομβικότερο σημείο της Δυτ. Αττικής στις 3 Γέφυρες αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την δυναμική της Εταιρείας. Σε έναν άριστα διαμορφωμένο χώρο 7000 τ.μ. η Εταιρεία VENETI δημιούργησε το πιο ολοκληρωμένο κέντρο μπάνιου-δαπέδου-κουζίνας στην Αττική, που είναι σε θέση να ανταποκριθεί και στις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις τόσο του ιδιώτη όσο και του επαγγελματία.

Σε συνεργασία με τους πιο καταξιωμενους οίκους τόσο του εξωτερικού όσο και της εγχώρια αγοράς, όπως JACUZZI, IDEAL STANDARD, REX, CERAMICA D'IMOLA, CATALANO FLOOR GRES, HANSA,INDA, HATRIA, POGGENPOHL, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από μια εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων, η οποία προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις.

Αλλά και σε πιο εξειδικευμένους τομείς με ειδικές εφαρμογές, όπως ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας πισίνας, οι ορθομαρμαρώσεις και τα υπερυψωμένα δάπεδα, η Εταιρεία VENETI συνεργάζεται με τους πιο καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού (Fiandre, Floor Gress, Ceramica d'Imola, Viva) οι οποίοι με την αυξημένη τεχνογνωσία τους εξασφαλίζουν στον πελάτη το πιο αξιόπιστο αποτέλεσμα. Παράλληλα η Εταιρεία VENETI με διαρκή αναζήτηση των σύγχρονων τάσεων και απαιτήσεων της αγοράς, έχει οργανώσει ένα εξειδικευμένο τμήμα που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό όσο και στον ξενοδοχειακό κλάδο σχεδιάζοντας, μελετώντας και υλοποιώντας κατασκευαστικά projects με ποικίλες εφαρμογές από δημάσια έργα (ΜΕΤΡΟ-ΟΣΕ-ΗΣΑΠ) σε εμπορικά κέντρα και από Super Market(CARREFOUR-Champion) σε χώρους μαζικής εστίασης και, φυσικα, με προϊόντα σε ειδικές τιμές κατασκευαστή, αλλά πάντα με την ποιότητα VENETI.

Η Εταιρεία VENETI με την εμπειρία 30 ετών, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση του πιο άρτιου εμπορικά συγκροτήματος είναι σε θέση να εξασφαλίζει στους πελάτες της μέσο του δικτύου πωλήσεών της, την προμήθεια οποιουδήποτε υλικού καλύπτοντας κάθε εξειδικευμένη ανάγκη με υπευθυνότητα, συνέπεια και αξιοπιστία.


Ιστοσελίδα: www.veneti.gr
Προϊόντα: πατήστε εδώ

ΤΡΕΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ. Νιρβάνα 94 & Κηφισού. Τηλ: 210 8542731.
ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Λ. Κηφισίας 246. Τηλ: 210 6777080-2.
ΓΕΡΑΚΑΣ. Λ. Μαραθώνος 163. Τηλ: 210 6046824-6.




Έπιπλα Milano De

Elementi Interior

Έπιπλο Μόσχου

StockParty

Μελώδημα

Zaffe Greece

Μελώδημα